Datum do Noči Modrijanov 2014!

Arhiv dogodkov

Pregled preteklega leta

Mesec januar je mesec raznih obračunov, inventur, bilanc ...

Tudi Modrijani smo naredili "obračun" preteklega leta in moramo priznati, da smo bili sami presenečeni nad tem, kaj vse smo počeli.

V preteklem letu smo zabeležili blizu 200 nastopov. Največkrat smo igrali na raznih veselicah in plesih, kar 35-krat. Preko 40-krat smo bili gostje v raznih radijskih in televizijskih oddajah, 14-krat smo nastopili na radijskih koncertih, preko 30-krat na raznih dobrodelnih in drugih koncertih, privatne zabave ... Igrali smo tudi lanskim maturantom in našim izseljencem v tujini.

Prav ponosni pa smo na naša dva izdana projekta: Poljub pod pajčolanom in Kam šel je čas ... za katera smo pripravili 3 promocijske koncerte.

Preko 60-krat smo imeli vaje, pa studijsko snemanje ... Skratka, dovolj razlogov, da lahko rečemo, da je bilo lansko leto zelo uspešno.

 

Posnetek koncerta "Noč modrijanov" na TV SLO 2

V torek, na božič in v sredo, 26. decembra si lahko na drugem programu Televizije Slovenija ogledate posnetek koncerta "Noč Modrijanov" ki smo ga letos septembra imeli na Dobrni.

Na božič bo koncert na sporedu ob 15.00, v sredo pa ob 16.20.

 

Božični koncert in predstavitev nove plošče

bozic_z_modrijani_07_23V petek, 21. decembra smo imeli v Novi Cerkvi božični koncert in promocijo naše najnovejše zgoščenke Kam šel je čas ...

Nova športna dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička in to je bilo za nas in za naše glasbene goste najlepše darilo. Poleg nas so "glasbeno božično drevo" krasili še Fantja s Praprotna, Ansambel Braneta Klavžarja, Ansambel Tonija Verderberja, Ansambel Svetlin s Stanetom Petričem in Ansambel Golte. Program je ob spremljavi citrarke Andrej Grosek z izbranimi besedami povezoval legenda Radia Celje, gospod Tone Vrabl.

Fotogalerija.

   

Stran 14 od 20

Aktualno

  • Noč Modrijanov 2014 Noč Modrijanov 2014 je razprodana. Vstopnice so se prodajale preko sistema Eventim...

Statistika strani

Števec pogledov vsebine : 1084810

facebook

 

oglas

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.