Arhiv dogodkov

Posnetek koncerta "Noč modrijanov" na TV SLO 2

V torek, na božič in v sredo, 26. decembra si lahko na drugem programu Televizije Slovenija ogledate posnetek koncerta "Noč Modrijanov" ki smo ga letos septembra imeli na Dobrni.

Na božič bo koncert na sporedu ob 15.00, v sredo pa ob 16.20.

 

Božični koncert in predstavitev nove plošče

bozic_z_modrijani_07_23V petek, 21. decembra smo imeli v Novi Cerkvi božični koncert in promocijo naše najnovejše zgoščenke Kam šel je čas ...

Nova športna dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička in to je bilo za nas in za naše glasbene goste najlepše darilo. Poleg nas so "glasbeno božično drevo" krasili še Fantja s Praprotna, Ansambel Braneta Klavžarja, Ansambel Tonija Verderberja, Ansambel Svetlin s Stanetom Petričem in Ansambel Golte. Program je ob spremljavi citrarke Andrej Grosek z izbranimi besedami povezoval legenda Radia Celje, gospod Tone Vrabl.

Fotogalerija.

 

Drugo mesto na naj viži 2007

V soboto, 8. decembra 2007 smo nastopili na izboru za Naj vižo 2007, ki ga je na Bledu organiziral Radio Slovenija. Za skladba Mamine solze, ki jo je napisal naš Rok in s katero smo zmagali meseca oktobra, smo na končnem izboru dobili 2004 glasove, kar je zadostovalo za drugo mesto. Že četrtič zapored so bili zmagovalci izbora Ansambel Spev, za kar jim iskreno čestitamo.

Vse vam, ki ste za nas glasovali, pa se zahvaljujemo za vašo podporo.

   

Stran 14 od 20

Aktualno

Statistika strani

Števec pogledov vsebine : 1042266

facebook

 

oglas

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.