Dogodki & novice

Hočem le tebe

28. avgust 2017
3090
Hočem le tebe

Modrijani in Isaac Palma smo v sodelovanju s Coca-Colo posneli novo glasbeno zgodbo z naslovom "Hočem le tebe". Pri nastajanju videospota pa so uživali v dobri družbi plesalcev Plesnega mesta.

 

O novi pesmi in sodelovanju so ustvarjalci povedali;

Isaac Palma:

"Pričelo se je že ob prihodu v Slovenijo. Prišel sem decembra 2015 in v prazničnih dnevih, ko sem spoznaval Ljubljano, sem zagledal dogajanje na Kongresnem trgu. Prepevali so Modrijani in takoj sem bil navdušen nad njimi. Bili so prvi glasbeniki v Sloveniji, ki so me spoznali s pravo slovensko glasbo. Navdušili so me s pesmijo Ti, moja rožica in po tihem sem si zaželel, da bi lahko kdaj delal z njimi. Mislil sem, da bo ostalo pri sanjah, potem pa smo se nekega sončnega dne z Blažem srečali v Portorožu, kjer sem se skupaj z Matjažem in Majem Vlašičem mudil v avditoriju, ko smo urejali vse potrebno za festival Melodije morja in sonca. Ljubezen do glasbe je spregovorila in hitro smo se domenili za čudovito sodelovanje. Za latino-slovenski komad, poln energije, veselja in ritmov, ki poskrbijo, da te zasrbijo pete. Na snemanju spota je bilo čudovito vzdušje, dobra energija, zagnanost do dela. Odlični plesalci so krasno popestrili dogajanje. Komaj sem čakal, da se pomešata latino ritem in glasba Modrijanov, ki sama po sebi nosi veselje in radost. Vse pohvale ekipi. Srečen sem, da smo sodelovali."

 

Modrijan Blaž:

"Pred 6 leti sem poletje preživel v Veliki Britaniji, kjer sem se vsak dan družil z ljudmi s celega sveta, predvsem pa z Venezuelci, Brazilci, Španci, in skupaj z njimi predvsem veliko plesal, različne latinskoameriške plese. Že od tega preplesanega poletja, ki ga ne bom nikoli pozabil, saj me nanj vežejo res najlepši spomini in lepa srečanja, je v meni tlela želja, da bi združil te živahne ritme s harmoniko. Idejo sem delil z glasbenim prijateljem Matjažem Vlašičem, ideja je dala idejo, k ustvarjanju se je pridružil njegov sin Maj Vlašič ter odličen producent in avtor skupine KIngston, Zvone Tomac. Modrijani smo si želeli sodelovati z Isaacom Palmo, ker smo v njegovih nastopih in petju začutili pravo iskrenost in pristnost ter seveda izreden občutek za glasbo. V studiu smo se veliko naučili od njega. V studiu in na snemanju spota so se energije odlično ujele, res smo uživali. V zgodbi pa se je prepoznala tudi Coca-Cola, ki smo jo povabili k soustvarjanju zgodbe."

 

Pesem so Modrijani in Isaac Palma posneli v Studiu Tom. Producent pesmi je bil Zvone Tomac. Videospot pa je posnela video produkcija Kleva films, z režiserjem Petrom Klevo. Zakaj so snemali v Ljubljani, Modrijan Franjo odgovarja:

 

Modrijan Franjo:

"Stara Ljubljana je našemu Blažu že od nekdaj všeč, zato je bilo že kar samoumevno, da bomo enega izmed prihodnjih spotov snemali v stari Ljubljani. Sploh pa Blaž ves čas navdušeno pripoveduje, kako je Ljubljana polna turistov in tudi obiskovalcev iz Slovenije, in kako je v njej čutiti življenje in pravo vzdušje, tako poleti kot pozimi. Sploh pa smo v Ljubljani tudi veliko igrali, predvsem decembra na ljubljanskem Kongresnem trgu."

 

Koreografijo za videospot sta sestavila Maruša Krušič in Boštjan Pavček, sodelavca Plesnega mesta. V spotu sta glavni plesni vlogi odigrala Elena Intihar in Matija Leštan, poleg plesalcev Plesnega mesta pa so sodelovali tudi plesalci PK Zeko, Društva Imani, PK Lukec, Plesnega Vala, PK Špela in PK Mambo. Z ekipo Plesnega mesta so Modrijani sodelovali tudi pri skladbi Rock me.

https://www.youtube.com/watch?v=t7waTsvVZBQ&authuser=1

Galerija slik

 

Navigacija

Lepo je biti skupaj...