Dogodki & novice

MODRIJANI OSEBNO - nadaljevanje turneje (avgust 2020)

MODRIJANI OSEBNO - nadaljevanje turneje (avgust 2020)

Modrijani nadaljujemo s koncertno turnejo Modrijani osebno. Vse v povezavi s koncerti, ki bodo avgusta, najdete na spletni strani www.modrijaniosebno.eu. Za nove lokacije in nove termine koncertov veljajo vstopnice, ki ste jih kupili že pred epidemijo, ali zdaj. Za vse informacije nam lahko pišete na info@modrijaniosebno.eu.
25. julij 2020
1004
'Modrijani z novo pesmijo Ime očeta'

'Modrijani z novo pesmijo Ime očeta'

Vsak verz pesmi Ime očeta je nastal po resnični zgodbi. Za Modrijane je najpomembnejša tista zgodba, ki jo bo ta pesem porodila v poslušalcih. 

"Pesem Ime očeta Modrijani posvečamo Porodnišnici Celje. Hvaležni smo, saj so nam prijazni in strokovni delavci pomagali pri najlepših trenutkih v naših življenjih. Še posebej, ker so nam pomagali, da so svoja življenja na najlepši način začeli naši mali Modrijani in dve Modrijanki. Nikoli ne bomo pozabili, kaj so storili za nas." 

Glasbo za pesem je napisal Matjaž Vlašič, besedilo Modrijan Blaž Švab.

Videospot ima filmsko zgodbo, ki jo je posebej za to pesem režiral Perica Rai.
V spotu sodeluje mlada generacija nadarjenih igralcev. Tine Ugrin, nazadnje ste ga spremljali v slovenskem filmu Ne pozabi dihati, Ylenia Mahnič, med drugim ste jo spremljali v filmu Nika.
Igrali so tudi Jani Kolman, Matej Kolman, Meri Avdič, Maja Bizajl, Anes Rekić, Lola Jevtič in Jasenko Omerović.
Videospot je omogočila Costella.

Pesem so Modrijani že izvajali na koncertih Modrijani osebno, v mesecu februarju, tik pred epidemijo. Snemanje pesmi in spota so morali prekiniti za nekaj mesecev, zato so presrečni, da jim je še pred poletjem uspelo dokončati izdelek, ki jim res veliko pomeni.

Modrijani so Franjo in Peter Oset, Rok in Blaž Švab, Sergije Lugovski. 
29. junij 2020
887
Skrb za sočloveka je prva in edina prioriteta

Skrb za sočloveka je prva in edina prioriteta

Glasbeniki delamo za ljudi. Zdaj je naše poslanstvo, da ozaveščamo. Zato tudi Modrijani spodbujamo prav vse, da se pozanimamo, kako pravilno ravnati v teh razmerah. Izkazati se moramo kot modra, solidarna in strpna družba. 
Ravnati pošteno do sebe in drugih. 
Pokazati moramo, da je skrb za sočloveka prva in edina prioriteta. Za koncerte bo še čas. 
Vse aktualne koncerte in dogodke smo prestavili. Vse vstopnice lahko počakajo in jih bo mogoče koristiti, ko bodo znani novi termini koncertov, ko bo znova primeren čas za to. Modrijani vas imamo radi in vam pošiljamo veliko pozitivne energije.
10. marec 2020
1842
'Modrijani z novo pesmijo Ljubiva'

'Modrijani z novo pesmijo Ljubiva'

Modrijani so sredi koncertne turneje po z naslovom "Modrijani osebno".

 

Gre za koncerte, kjer petje Modrijanov pride drugače do izraza, kjer Modrijani pojejo pesmi, ki jih na veselicah redko, kjer je ob glasbi tudi veliko osebnih pripovedi in smeha.

Modrijani so po koncertih vedno ganjeni: "Za nami je sedem koncertov. Ti koncerti "Modrijani osebno" nas dobesedno polnijo. Po nastopih, ko začutimo, kako smo si v pesmih blizu z ljudmi, smo dejansko spočiti in znova zaljubljeni v to, kar počnemo že 20 let."

Modrijani pa v tem obdobju pripravljajo in snemajo nove pesmi. Polka "Ljubiva" je prva v nizu novih polk. Napisala sta jo Rok Švab in Rok Lunaček.

Modrijani so o polki povedali: "Modrijani smo posneli polko Ljubiva za vse, ki imajo koga na tem svetu neskončno radi in bi zanj storili vse. Pa tudi za tiste, ki še iščejo ljubezen svojega življenja. Menimo, da ljubezen vedno najde pot."

V video zgodbo so vključeni zaljubljeni pari, ki so Modrijanom posebej za ta video poslali svoje zaljubljene fotografije in ujete najlepše trenutke življenja.

Polko so Modrijani posneli v studiu pri producentu Tadeju Miheliču.


16. februar 2020
456
Modrijani OSEBNO

Modrijani OSEBNO

MODRIJANI OSEBNO je posebna koncertna turneja Modrijanov. Namenjena vsem generacijam, a še posebej tistim, ki imate raje umirjene koncerte, kjer lahko sedite in uživate v petju domačih pesmi. Zabavne zgodbe Modrijanov in obiskovalcev vas bodo nasmejale in ustvarile domače vzdušje. Počutili se boste, kot bi Modrijani nastopali pri vas doma. Pridite, Modrijani vas bodo toplo sprejeli in poskrbeli za nepozabno doživetje.

Vse o turneji najdete na spletni strani www.modrijaniosebno.eu.

29. december 2019
967
Modrijani imajo novo pesem »Ljubljena«

Modrijani imajo novo pesem »Ljubljena«

Modrijani so po dolgem času posneli nostalgični valček »Ljubljena«. Glasba in priredba je avtorsko delo Roka Švaba, besedilo je napisal Rok Lunaček. Videospot so Modrijani posneli v Srednjeveškem stolpu v hotelu Evropa v Celju.

 Izjava Modrijanov: "Prava ljubezen nikoli ne mine. Želimo si, da bi vas pesem božala, tolažila in ljubkovala. Modrijani napovedujemo koncertno turnejo »Modrijani osebno« od januarja do konca marca po vsej Sloveniji. Veselimo se snidenja z vami. Radi vas imamo, Modrijani."


4. december 2019
541
Modrijani z novo polko "Ti me tako lepo".

Modrijani z novo polko "Ti me tako lepo".

Modrijani to jesen snemamo številne nove polke in valčke. Polko "Ti me tako lepo" smo posneli za vse, ki se zaljubljajo na veselicah po Sloveniji, za vse, ki radi plešejo, za vse, ki so mladi po srcu."

Polko sta napisala Rok Švab in Rok Lunaček.

Za snemanje videospota smo iskali plesalce. Prijavilo se je več kot 500 mladih parov. Izbrali smo jih trideset in skupaj z njimi preživeli prijeten snemalni dan v Celju.

Producent posnetka je Tadej Mihelič, video je posnel Igor Pečoler s svojo ekipo.

Modrijani se sicer zelo veselimo nedelje, ko bo Sergije Lugovski nastopil na Popevki 2019. S pesmijo "Zdaj je, kar je", ki sta jo prav tako ustvarila Rok Švab in Rok Lunaček.


13. september 2019
671
Sergije na POPEVKI 2019

Sergije na POPEVKI 2019

Modrijani se veselimo nedelje, 15. septembra, ko bo Sergije Lugovski, ki že dobro leto dni s svojim izjemnim vokalom pomaga Modrijanom, nastopil na Popevki 2019. 

Zapel bo pesem Zdaj je, kar je. Avtor melodije je Modrijan Rok Švab, besedila Rok Lunaček, aranžmaja Patrik Greblo.

Sergije Lugovski: "Veselim se pesmi in orkestra. Peti z orkestrom je privilegij. Želim si le, da bi užival in pesem odpel s srcem."

Modrijani sicer te dni snemamo nove skladbe, polke in valčke, ki jih bomo z video podobami predstavljali celotno jesen in zimo.


5. september 2019
937
18. maj 2019
1377
18. januar 2019
4738
13. junij 2018
2966
29. april 2018
4056
11. april 2018
1036
23. februar 2018
3693
28. avgust 2017
3265
20. junij 2017
1376

Vstopnice za Noč Modrijanov 2016

Vstopnice: torek, 16. avgust, ob 10-ih, na vseh Petrolovih servisih in Eventimu, tudi na spletu. Cena vstopnice: 29 evrov.

DODATNA PONUDBA NEZGODNEGA ZAVAROVANJA:Na Eventimu bo mogoče kupiti vstopnico Noč Modrijanov 2016 z Vzajemno, na podlagi katere boste lahko nato sklenili kratkoročno kolektivno nezgodno zavarovanje za pot od doma do koncerta, za čas trajanja koncerta in pot domov. Doplačilo k redni ceni vstopnice je 1,00 evro. 

KAKO DO MOBILNE VSTOPNICEhttps://youtu.be/u4I-Kvf1SGM

NAVODILA ZA OBISKOVALCE PRIREDITVE: Noč Modrijanov bo v knežje mesto pripeljala več tisoč obiskovalcev iz vseh koncev Slovenije. Na vpadnicah v Celje pričakujejo gostejši promet. Prosijo vas, da pridete pravočasno. Vstopnico za Noč potrebujete vsi, tudi najmlajši. Podrobnejše informacije o dostopu na prireditveni prostor in pravilih prometa okrog dvorane, bomo tukaj sporočili najkasneje do petka, 14. oktobra 2016. Noč, ki bo drugačna. Noč, kakršne še ni bilo. Noč Modrijanov 2016. Četrtek in petek, 20. in 21.oktober, celjska Dvorana Zlatorog.

13. avgust 2016
3360
Noč Modrijanov 2016 bo 20. in 21. oktobra v Celju

Noč Modrijanov 2016 bo 20. in 21. oktobra v Celju

Noč Modrijanov 2016 – največji glasbeni spektakel v Sloveniji - bo 20. in 21. oktobra v Celju

Tretji teden oktobra (v četrtek in petek, 20. in 21. oktobra) bo v celjski dvorani Zlatorog eden največjih glasbenih spektaklov v Sloveniji - Noč Modrijanov 2016.

Tudi letos bomo Modrijani pripravili dva večera, na katerem bo skupno nastopilo več sto nastopajočih.

Modrijani vsako leto pripravimo edinstven scenarij Noči in tako bo tudi letos. Popolnoma spremenjena bo tudi dvorana. »Modrijani pri pripravi težimo k najvišjemu organizacijskemu in produkcijskemu nivoju – tako pri izbiri visoko kakovostnih izvajalcev, kot pri izvedbi zvočnega dela prireditve in televizijskega prenosa,« je povedal pevec Modrijanov Blaž Švab. Fantje obljubljamo posebno podobo koncerta.


Vstopnice za Noč Modrijanov bodo v prodaji na prodajnih mestih Eventima. Na točen dan prodaje vas bomo naknadno še obvestili. Za zadnjo Noč Modrijanov so vstopnice pošle v pičlih 50 sekundah.
8. februar 2016
4403
Moja - nova  plošča

Moja - nova plošča

Po najbolj prodajanem albumu zadnjih dveh let Ti, moja rožica se Modrijani predstavljamo z novo ploščo Moja. Verjamemo, da večino pesmi že poznate, med drugim viže Moja, Kiss me, Povej, Lažem ti ljubica, ... Še posebej pa smo ponosni na občuteno pesem En poljub, ki smo jo izvedli skupaj z Zdenkom Cotičem-Cotom in Janom Plestenjakom.

20. oktober 2014
6278
Veselimo se Noči Modrijanov 2014

Veselimo se Noči Modrijanov 2014

Noč Modrijanov bo 23. in 24. oktobra v Celju. V prihodnjih treh mesecih se bomo Modrijani intenzivno pripravljali na dogodek, do katerega gojimo vsi visoka pričakovanja. Modrijani se bomo zelo potrudili. Vstopnice bodo na voljo že od ponedeljka, 18.avgusta, od 9.ure dalje na prodajnih mestih Eventima in Petrolih po Sloveniji.

20. oktober 2014
5855

Nov valček Popotnik s harmoniko

Te dni vam predstavljamo povsem nov valček Popotnik s harmoniko, ki sta ga napisala Rok Švab in Fanika Požek. Spot zanj smo posneli v idilični Logarski dolini. Pri snemanju so sodelovale izbrane folklorne skupine iz Poljčan, Beltincev, Razborja in Šentviške planote.

20. oktober 2014
3546

Snemamo nove pesmi

Modrijani vam v mesecu avgustu predstavljamo nekaj novih spotov. Med drugim za povsem nov valček Popotnik s harmoniko, ki smo ga posneli v Logarski dolini, in spot za polko Hvala vam, ki je nastal v glasbenem studiu v Mariboru.

20. oktober 2014
2007
RSS

Navigacija

Lepo je biti skupaj...